Evde varis tedavisi nasıl yapılır?

Evde varis tedavisi nasıl yapılır?

Evde varis tedavisi varisin evde tedavisi varise evde çözüm evde varisin tedavisi için ne yapmalı evde varis nasıl geçer evde varis nasıl giderilir varise evde çözüm yolları varisin bitkisel tedavisi ve varisin doğal tedavisi hakkında bilgi edinmek için sagliksiteniz.com ekibi merak ettiklerinizi sizlere anlatıyor. Bilhassa kadınlarda çokça görülen bir problem olan varis bacaklarda görülen ve hem estetik açıdan hemde sağlık açısından sorunlar yaratan damar hastalığıdır. Eğer varis yüzeysel bir sorunda sıkıntı etmenize gerek yok evde varis tedavisi uygulamaları sayesinde bu sorununuzdan kısa süre kurtulabilirsiniz. Çünkü yüzeysel varis hastalığının tedavisi daha kolaydır.

Varislerin evde tedavisi

Genellikle yüzeysel toplardamarlarda görülen varis sorunu hem gebelik hem de menopoz dönemlerinde ortaya çıkıyor. Bunun yanı sıra aşırı kiloyla da yakından ilişkisi bulunmaktadır. Uzun saatler boyunca iş yerinde ayakta çalışmakta varise neden oluyor. Genetik faktörlerinde varis oluşumunda etkisi bulunmaktadır.

Varisin evde çözümü için elma sirkesi, zeytinyağı, E vitamini yağı, sarımsak ve ingiliz tuzuna ihtiyacınız var. Hem uyluk hem de ayak bileklerine yakın bölgelerde husule gelen varislerin evde çözümü için bu malzemeleri doğru ve düzenli bir şekilde kullanmak gerekiyor. Elma sirkesi etkilenmiş olan damarların bulunduğu yerlerdeki ağrıyı ve şişliği azaltmaktadır. Varisli bölgeye elma sirkesi ile masaj uygulayın.

Zaytinyağı da varise evde çözüm olacak yöntemlerden bir tanesidir. günde 2 kere, birkaç ay boyunca zeytinyağı ile varisli bölgelere masaj yapın. E vitamini yağını da doğrudan varisli kısımlara sürmek iyileşmeyi hızlandırıyor. iltihap ve varisin diğer belirtilerini minimuma indirmek için 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 3 portakalın suyu ve 6 diş sarımsağı bir kavanoza koyun 12 saat bekletin varisli bölgeye bu karışımdan birkaç damla alıp masaj yapın. İngiliz tuzu yani magnezyum sülfat, kan dolaşımını arttırıp bacaklarda görülen varislerin kısa sürede yok olmasına muavenet ediyor. İngiliz tuzunu suyla karıştırın ve bacaklarınızı bu uyun içinde bekletin. İngiliz tuzu banyosu varislere evde kesin çözümdür.


Bir önceki Dizdeki kireçlenmeye ne iyi gelir? başlıklı konumuzda diz kireçlenmesi doğal tedavisi, diz kireçlenmesine iyi gelen bitkiler ve diz kireçlenmesine ne iyi gelir hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: evde varis nasıl geçer, evde varis nasıl giderilir, evde varis tedavisi, evde varisin tedavisi için ne yapmalı, varise evde çözüm, varise evde çözüm yolları, varisin bitkisel tedavisi, varisin evde tedavisi
, Evde varis tedavisi nasıl yapılır? saglikajans.blogspot.com.tr farkıyla sizlerle.
Sonraki
« Prev Post